Producten voor wat is oranje wijn (2)

Verse Valencia-sinaasappel - Verse Citrusvrucht

Verse Valencia-sinaasappel - Verse Citrusvrucht

Bomen van gemiddelde grootte. Vruchten zijn rond, de schil van de vrucht is iets ruw en van gemiddelde dikte. De kwaliteit van het vruchtvlees is hoog. Het gebruikspercentage is 45% en de suiker-zuurverhouding is in balans. Het is een variëteit voor zowel de tafel als de industrie. De efficiëntie is regelmatig en kiest geen specifieke ecologie. Het kan economisch worden geteeld in een breed scala van koud subtropisch tot woestijnklimaat. Het is een tijdelijke variëteit. Er zijn types die op verschillende tijden rijpen, van half maart tot half juli. Vooral onder subtropische omstandigheden kunnen rijpe vruchten en bloemen tegelijkertijd aan de boom worden gezien. Een belangrijk probleem bij de vruchten is hergroening. In de winter neemt de oranje kleur toe in maart en de temperatuurverschillen zorgen voor de vorming van chlorofyl in de schil van de vrucht. Dit is typisch voor Valencia.
Natuurlijke Fermentatie Sinaasappelazijn - Sinaasappel

Natuurlijke Fermentatie Sinaasappelazijn - Sinaasappel

Onze sinaasappelazijn, geproduceerd door natuurlijke fermentatie: - Bevat geen conserveringsmiddelen. - Is niet gefilterd. - Bevat bezinksel. - Bevat vitamine C, B-vitamines en vitamine E. - Is rijk aan fosfor, magnesium en kalium. - Stimuleert de lever. - Vergemakkelijkt de spijsvertering. - Kalmeert de zenuwen en vermindert vermoeidheid.